från butiksbiträde .

.. till entrevärd på Glädje i ett nafs, like superman ;) fast ändå inte alls haha :)
Ha en underbar kväll och välkomna är ni till Glädje såklart !
----


Gorilla Zoe - Twisted ft. Lil Jon .


Chipmunk Feat. Keri Hilson - In The Air .


handelskväll .

Blev jobb ända fram till 21.00, då stängde vi ner på Elins Esplanad . Även om jag jobbade så lyckades jag med lite shopping jag med :) En underbar långkjol från Cassels och en bohemisk klänning i terrakotta från MG som är alldeles ljuvlig . Ni får en smygtitt, men bara en liten ..
BTW den 9 maj spenderar jag & R 3 dagar i köpenhamn, lovelovelove .
----


Jae-R - O-S-L-O (Black & Yellow REMIX) .


annandag påsk .

Hur underbart är det inte att komma hem till Mami med empanadas i ugnen, grillen redo och en pisco i handen ? Lite skönt att komma hem ibland :) Alba fick åka lite på longboarden, och safety first - hjälm på ! Duktig flicka de där . Åkte hem mätta och belåtna, träffa tjejerna och sen lärde vi Ammy åka lite longboard . Platt på rumpan först men sen va hon in the game . Härliga brudar !
----

 


Kanye West - Lost in the world .


grill&utflykter .

Lite hederlig grill på landet - Ryggbiff med grillade champisar, paprika, aburgine & potatissallad . MUMS !
Picknick på silverfallen med hemmagjorda räksmörgåsar & loka . The lovin' is just amazin' .
----






Jason Mraz - Geek In The Pink (live) .


GLÄDJE - baren .

The new place to be . Samling med girlsen hos Sofia med massa skitsnack och sen ner till Glädje för att se det grymma resultatet . Älskar verkligen uteserveringen, så lovliii ! Inte tvekade jag på att det skulle bli annat än hur bra som helst, skålade med lite Cava och sen fick gick det ju inte att hålla sig ifrån menyn så mat fick det bli . Ni måste MÅSTE testa efterrätten med kokosmousse & brownies MUMS ! Dagens ros får gå till underbara, härliga GlädjesFamiljen, kärlek .
----


Ison & Fille - Galen .


just thoose days .

Dom senaste dagarna har bara flugit förbi med underbart väder och härligaste människorna .
Rosé på Pims . Fläskfile till middag . Fattiga riddare till frukost på balkongen . Longboardåkning i solenMilkshake vid simsjön Solning i gräset . Glädjespersonalfest ! ( som behöver ett eget inlägg ) .
Just loving life with my loved ones .
----






flowerpower .

Jag är INGEN växt människa ( fråga vem som helst som känner mig ) men idag gav jag mig på att jag skulle ha nått fint i köket och på balkongen . Framför allt att de skulle lukta ljuvligt . Så in på Blomsterlandet och direkt till personalen för att få lite råd . Kom hem med både örter, lavendel och blommor . Nu vill jag bara ha mer ! Underbart fint .
----



longboardtime .

It's here !
Imorgon är det jag & Sahra som rullar runt på Havstena, får bli en mjukstart . Like it ! So fresh and so clean .
----



H&M - Conscious Collection .

Härlig, underbar & somrig collection .
Jag undrar hur många som kommer sätta sina klor på dom virkade shortsen . JAg vet inte vilka mina favoriter är ännu men jag är nyfiken på shortsen och långkjolen, såklart !
----


Hoffmaestro - Lagoonis .


blommor i solen .

Sol + promenix + blommor = VÅR !
Fick massa gjort på worket med en sån bra start på dagen
Waawaewaaa !
----


Kanye West - See Me Now ft. Beyonce Charlie Wilson .


sol & relaxen .

Nu är longboarden på väg !
Så nu får skövdestad sopa gatorna så jag kan rulla fram :) Lovliii . Denna soliga, underbara dag hade jag turen att vara ledig . Tyckte det var dags med lite tur med vädret . Det blev massa sol på balkongen på morgonen och sen bikea vi ner till Relaxen och slappnade av efter helgens jobb, somna nästan som vanligt på hammam stenen och badade tom ute :) Är helt slut efter zumban men jag vill ut igen, ut ut UT ! Vill bara anjuta av det underbara vädret, om jag ändå hade en grill .. Vi får se vad som händer . Hoppas ni har haft en varm och härlig dag !
----

Kan ju säga att Råde & R gav sig på grillen men resultatet blev stekpannan haha ! Vissa skyller på grillkolen och andra skyller på grillen, det enda jag vet är att årets 1:a grill inte blev 100%:ig . Tyvärr !

----

 


more springtime .

Det enda som är jobbigt när årstiden vänder till våren är den dumma, dumma allergin ! Men jag för leva med mina ögondroppar för solen & våren ger jag inte upp . Så underbart och se solen titta fram, ta på sig brillorna och andas den friska luften . Ska packa ner vinterstuffen snart så de får bli official springtime .
----


Diddy - I Hate That You Love Me .


longboard .

Vilken ska man ha ? Det är så svårt att välja, måste ju va snygg på undersidan det klart . Svårt, svårt ! Får kanske sova på saken och kolla igen imorgon . Hoppas dom sopar snart så vi kan glida runt i vårsolen .
----


2 nya .

.. zumbadances till torsdagspasset . Tror jag att jag vågar lova i alla fall :) Har velat köra Don Omar - Danza Kurudo ett tag men ibland så har man helt enkelt ingen inspriration . Men nu så ! Så det verkar bli en merengue låt och en reggeaton tills imorn . Wiihooooo ! Can't wait .

La Mano Arriba .
Cintura Sola .
Da Media Vuelta .
Danza Kuduro .
No Te Canses Ahora .
Que Esto Sólo Empieza .
----

Alba 6 år .

050403 .
Min lilla Albis börjar bli så himla stor, hänger knappt med . Kollar på kort när hon va pytte och nu är hon hela 6 år . Så min lilla cooling fick en lång luvtröja och en supersnygg jeansklänning med volangkjol som hon skuttade runt i :) Alla bara växer, snart blir min lilla Andrea hela 20 år .. och jag då ? Jesus, vi blir bara äldre och äldre .. klokare och klokare med hoppas jag .
----


Da boyz Killa VS Johnson remix - Phenomenal song .


Datenight .

Det måste göras oftare .
Datenight - Dinner & a movie, classic . Måste verkligen rekommendera filmen - Kings Speach, det var alldeles mysigt och trångt i salong 5 :) och sjävklart maten & Mojiton på Glädje . I love datenight, it rocks !
----

Savage Skulls & Douster feat Robyn - Bad Gal .


RSS 2.0