fridaynight .

fotbad#ansiktsmask#ostbågar&cola#mockachokladbrun#hemmaspa .
- just what I need after a day like this .
----


Bracket ft Wizkid - Girl .


bokat&klart .

10 - 13 maj San Sebastian it is .
lite sol, lite surf, lite reunion, lite dancin', lite pinchos & massa kärlek .
luego nos vemos .
----


Papa Dee - The First Cut Is The Deepest .


zumba på nattklubb .

den 20 april så kan man för första gången testa på zumba på göta källare i nattklubbsmiljö och då byts givetvis mojiton ut till hälsosamma aloe vera drinkar . lite discolights, drinkar, fartfylld musik - kan det bli bättre ?
----


min tisdag .


jay-z feat kanye west - that's my bitch .


gammal som ny .


frank ocean - no love .


a new day .

enoughenoughnow - a new day .
efter allt våffel-kebabtallriks-piggelin-marabouätande så är det dags att ta lite kontroll över läget . så det var underbart att strarta dagen med en pw runt karstorp & sen ett fartfyllt zumba pass . får dock inte glömma att bli 100 % frisk innan jag laddar för hårt . pratade lite om hur viktigt det faktiskt är att ha rätt skor när man ska ut och på pw / run . jag har kommit fram till att jag är helt fel utte, mina benhinnor mår inte alls bra . dom säger att när du går så bär du på dubbla din vikt och när du springer så bär du på 4 gånger din vikt (!) så slutsatsen är att jag ska gå till intersport och få ta del av deras expertis helt enkelt . fötterna måste må bra ! hoppas eran vecka har startat gott, visst känns de som att man ger ett nyårslöfte varje måndag . som att få börja om på nytt, ny vecka .
----


john legend - used to love .


annagoes25, again .


saturdaylove .


flowerpower .

äntligen blommar något på min balkong,
kanske är för tidigt men himla fint är det .
så glad påsk får man väl säga :)
-----


steker cocos med elsa .



årets första grill .


details - lindex .


the sun is shining .

.. the weather is sweet .
äntligenäntligen fick jag träffa BÅDA mina göteborgstjejer, happiness . känns som mina två lediga dagar har innefattat ovanligt mycket fika, men det är sånt man gör när solen tittar fram . man njuter & det gjorde vi allt . även om det inte var länge så behövdes de . efter allt fikande och snackande så kikade jag in på yrkeshögskolan, så nu är det bara att söka och hålla tummarna !
----

 


Jay-z feat Kanye west - Made In America (Feat. Frank Ocean) .


förr .

kan lugnt säga att jag kommer hänga mycket på förrs café, stor uteservering och urgod fika . helt okej om mina lediga dagar tillbringas på den uteservering med mysigt sällskap i solen, precis som igår med banana aka anna .
----


blogginlägg .

när jag kollade i all hast på the voice imorse så var det en tjej med och gav lite olika bloggtips som att man tex ska ha samma storlek på bilderna man visar för annars blir de för rörigt, of course . man ska även tänka på att dela upp sin text i stycken, om man väljer att skriva långa inlägg .. osv men det jag reagera lite extra på var att hon sa att man ska göra två till sex inlägg om dagen, det funkar absolut inte att blogga varannan dag . kände mig lite träffad där men jag undrar två saker , vad händer som är så kul att blogga om två till sex gånger om dagen och vem hinner uppdatera så ofta . sen är vi klart alla olika och sätter olika gränser vid privatliv men jag är ledsen att meddela att jag inte kommer göra två till sex blogginlägg om dagen . ska kanske inte låta de gå flera dagar men jag hoppas ni gillar mig ändå . framsteg iaf för jag bloggar från mobilen på tåget, digg that .

sköna lediga måndag .


sneakers - shame on me .


Jay-Z & Kanye West ft. Beyonce - Lift Off .


panetoz - dansa pausa .

favorit i repris .
----

j boog - angel .


lite färg på tillvaron .

the big S .
söder . yoghurtshopen . sns . bakad potatis . gamla stan . . muffinbakery . sangria . foot locker . tapas . caprinoska . plattan . RAW . bauer . gatumusikanter . h&m trend . city ...
... til next time, with even more love .
----

 


the big S(tockholm) .

a weekend just for us .
walkin'walkin'walkin' eller rättare sagt - upptäcksfärd . kan inte påstå att jag kan the big S men det är det underbara . gå runt och kolla och se vart man hamnar . grymt god lunch, finns inga ord för den muffinsen jag åt på muffin bakery - browniecheesecake ! jordgubbar, vin .. aa ni hör ju vilken bra start det har vart på den här helgen och inte minst - RAW comedy club + bauer som visade sig vara ett riktigt soft ställe med my kind of music - r&b like it should be .
-----


kärlek .

en ledig dag med massa kärlek .
frukostdejt - lunchdejt - fikadejt - middagsdejt - glassdejt .
vilken underbar ledig dag . kan inte förstå hur stor min lilla Ablis börjar bli - 6 goes 16 with attitude .
----


chicy.se

 



datenight .


mike posner - looks like sex .


kony2012 .

jag tror dom flesta har kollat på denna video nu och vi är alla mänskliga så känslor har väckts, lika väl som frågetecken på människor i världen

----
- " why ? "
- " hur kan någon vilja skada så många människor ? "
- " onda människa ! "
- " hur kan jag hjälpa till ? "
- " vilken stor grej dom har jobbat fram "
- " världens underbaraste unge ! "
- " ingen ska behöva skjuta sina föräldrar "
- " han vill hellre dö, än och leva "
- " 20 april 2012 ! "
- " jag ska köpa ett safekit "
----

och tankarna flyger iväg .
men min största tanke just nu som många verkar tänka och prata om är att
- " tänk om allt bara är påhitt, fake . ? "
jag vill absolut inte tro att någon skulle sätta ihop en sån här video, samla så mycket människor till sin sida för att inte jobba för att få fast kony . jag är ledsen men jag vill inte tro de . believe in goodness . jag säger inte att det absolut inte är så, för det kan jag absolut inte veta . men tänk bara om de vore så, om bakom allt detta så finns det ett annat mål än att gripa kony och få stopp på rädslan som barnen har . vad hemskt det vore . för jag vill tro att det finns ett hjärta i detta och att deras cause är sant .
----

manu chao - welcome to tijuana .


RAW comedy club 120316 .


winter vs spring .


dinner, glädje & friends .

 


home .


Chico Trujillo - Loca .


back to zero .

ooooooooo där pajja min ipod nano .
är jag förvänad ? NEJ . börja om från början, börja om på nytt . zero musik så tillbaka till den gamla rosa för att slänga in all musik i hårdisken och över till min mac för att slänga in musiken igen, pust ! inte 100 låtar direkt, utan ganska många mer . JESUS ! snart är jag färdig men vart är all min zumba musik ? thank gooood för en paus med silvias goooa step-pass .

Ricky Martin - Frio ft. Wisin & Yandel .


believe in goodness .


dyland & lenny - pegate mas .


just move it 120303 .

dancin' . dancin' . dancin' & perfomances .
så härligt och se alla små kids som bara dansar loss och älskart !
finns många, många duktiga och självklart så gick min Medina vidare till göteborg (!) I'm so happy . jag tror helt klart att det fanns fler som hade kunnat ställa upp för när "ringen" gick igång så gjorde alla andra de också - shakeshake . för att inte tala om vårat lilla stjärnskott som host - Martin Yonakhir . han kunde inte gjort ett bättre jobb . love to all the kids - it was a good night .
----




timbuktu - N.A.P .


hide&seek .


ciara - gimme dat fast .


let's ZUMBA .


ciara - shut em up .


RSS 2.0