SE UPP - nu kan hon se !


Hej världen .

Kattegatt - Nepal - Auckland - Adriatiska havet - Chisinau - Salt lake city, Utah - Vancouver och så fortsätter det hela . På tisdag är det dags för nästa prov - VÄRLDEN .
----


Children play .


Det går bra nu .

Jag är så glad över att destinationsprovet gick över förväntan - 58/60. Vilken chock, YES! Det går bra nu:) nu laddar vi om för redovisning idag och ett stort geografi prov på tisdag, wish me luck!
----


Onsdag hela dagen .

Jag är helt snurrig. Kollade fel på tåget så nu har jag fått vänta 40 minuter på nästa tåg, vilken miss! Testa en mocha latte på espresso house som definitivt är en ny favorit. Så något gott kom ut utav de hela. Idag blir de finslip för våran Paris redovisning imorgon - Pecha Kucha style. Sen hoppas jag vi får tillbaka vårat prov i destinationskunskap. Fick VG på branschkunskapen, BAZINGA!
Ha en härlig dag allihopa.
----


Alpacka halsduk .

Kommer värma hur gott som helst i vinter, gracias abuelita .
----


Kärlek från Chile .


true colors .


pyjamasparty .

bio - hemmagjord pizza - pyssel med pärlor - godis&cola - polisskolan - bullbak - första hundpromenaden - mer pyssel med pärlor .
så kul ska det vara när min lilla Alba sover över, så mycket kul vi har hunnit med . Alba har gjort 4 halsband och snart har målat ut sin nya målarbok, en riktig kläddesigner är hon . Det blev en helg fylld med bus, pyssel och bak . Lillen tar mycket energi så nu blir de snart soffläge för att ladda för en ny vecka med bla en Pecha Kucha redovisning i skolan . 
----

Militär från VILA .


Tenta nummer 2 .

Igår hade vi på TRAC vårat första prov i destinationskunskap och det gick väl helt okej . Jag vet att jag gjorde någon miss men overall kändes de bra . Känns konstigt att sitta i skolbänken och göra ett prov efter 7 år måste jag säga . Det är bara början . Idag kör vi på andra provet - branschkunskap, alltså flygprefix, flygplatskoder, affärsresebyrå, incoming .. Vilken vecka ! Det får bli en after school på de, lycka till !
----


FYND .

300 kr på Bianco, måste va bland de bästa fynd jag har gjort . YES !
----


06.40 .

Vet inte vilket som chockade mig mest denna morgon . Antingen killen som dyker upp vid busshållsplatsen i t-shirt och tofflor, utan strumpor (!) eller tjejen på andra sidan gatan som är igång med morgonens powerwalk 06.40 . Uppe med tuppen är vi i alla fall, god morgon !
----


Veckans slut .

Då var ännu en vecka avslutad .
Tiden går så fort och innan jag vet ordet av så är det måndag igen och skoldags . Det enda jag har hunnit med är jobb och quality time . Imorgon är det nya tag och studiebesök hos Via Egencia, en affärs/grupp resebyrå. Det ska bli väldigt spännande och se deras vardag . Nu blir de pyjamasen och sängen ! När Papi va i Chile så fick han med sig lite tjejprodukter och då bl.a den här ögonfrans förstärkaren, inte illa . Natti natti !
-----


Streetstyle .


the sun is shining .


god morgon .

nu har de hunnit bli god dag men härligt är det i vilket fall . blir hemma plugg för mig idag och det känns härligt att inte behöva åka fram och tillbaka till Göteborg idag, hur kul det än är i skolan så behöver jag samla krafter . solen skiner och en lunch på stan väntar . Out of the office . njut av solen kära vänner !
----


vad gjorde dig glad senast ?

idag hade vi en väldigt inspirerande man på besök hos oss på TRAC . Ulf från Hummingbird, han har otroligt mycket erfarenheter och driver nu 6 olika bolag som bl.a. Viva italia, African tours, Prima travel, kryssningsresor m.m . Alla bolag är nischade och är 100% inriktade på sina områden . det härliga med honom var att han berättade om hur man i regel ska söka efter vad kunden vill ha och börja därifrån . Ulf gjorde tvärtom och satsade på allt han tyckte va kul och det har resulterat i hans 6 bolag .
vad gör dig ? vad får dig att le ?
de här kändes som hans motto genom livet . trivs du inte längre, tycker du helt enkelt inte att det är kul längre så våga ta steget och gör något som gör dig glad, våga göra något nytt .
Inspirerande .

-----


the voice .

gick runt som en zombie igår men fick lite sovmorgon idag . så nu sitter jag på tåget med the voice i lurarna och destinations utvecklings papper i handen på g mot handledning i Göteborg . lite piggare och lite starkare ! ha en härlig dag så får vi hoppas att solen tittar fram .
----


veckans slut .

4 matlådor färdiga för veckan, skolväskan packad för plugg så nu kryper jag ner i en nybäddad säng med doft av vanilj . gonatt mina vänner, imorgon ringer kl. 05.20 .
----


söndag .


dinner date .


121006 .


STYLEBY mot göteborg .


en vacker höst dag .

frisk luft, härlig dag, vacker höst och en välbehövlig lång powerwalk . kändes skönt i kroppen att få komma ut lite den här underbara höst dagen . dags att ladda för en hel plugg dag i Göteborg imorgon med goa klasskamrater .
----


kanelbullensdag .


kanelbullensdag .


121003 .

efter en massa geografi och pluggande på tåget så valde jag idag quality time och tacos . de kändes gott i hjärtat men imorgon kör jag plugg på tåget igen 07.02 . sov så gott kära vänner !
----


höst mys .


nytt liv .

geografi har aldrig vart min starka sida så hur tänkte jag när jag sökte till resekonsult ? vilket innebär att man behöver en jäkla massa destinations kunskap . practice, practice .. imorgon har vi våran första geografi lektion . GOOD LUCK !
----


RSS 2.0