J Boog - Let's Do It Again .


prepp, prepp .

då var nyårsmiddagen påbörjad och gott kommer det bli,
queens in the kitchen in hentörp . 2011 kommer att avslutas med en jäkligt god 3-rätters !
kanske dags att fundera på outfiten nu, eso es .

rihanna - cockiness .


more Dogeard .

karma :
what goes around, comes around… .
wear your bracelet as a reminder to keep the circle positive, peaceful and loving… .
- hittar ni på www.kyssjohanna.se (want it)
----


drake feat the weeknd - crew love .


rihanna - you da one .


navidad .

todo con amor .
en lugn, harmonisk & alldeles, alldeles underbar jul hos mami med massa (massa) god mat & godaste cheesecaken med saffransglass ! Bästa rimmen till "Höj din energi" & "Alla får ligga", som blir perfekta pockets till resan, kommer komma tillbaka som en ny människa :)
----





american vintage .


beyonce - end of time .


chicas de SS .

por fin .
vilka dörrar som öppnas när man drar iväg på en trip solo .
kommer hem mycket rikare när man har lärt känna sånna här underbara chicas på vägen . en kväll med mycketMYCKET tjejsnack y vino, amor .
----


Bringin' it BACK !

love is the answer at least for most of the questions in my heart ,
like why are we here, and where do we go, and how come it's so hard?
it's not always easy and sometimes life can be deceiving ..

----


musikhjälpen .

REKORD:

18 104 362 kr!

tänk er vad enormt, tänk vad många flickor som kommer få gå i skolan . Vilken kärlek vi skickar ifrån Sverige, well done guys! Hoppas ni var med & bidrog till detta ändamål . Love&Peace .
----


The braids - Bohemian Rhapsody .


kika lite .


blogg .

jag har inte en blogg för att du som ogillar mig på nått sätt ska gå in och spana på vad jag har för mig i livet eller för att du ska kommentera helt onödiga saker that makes no sense . Inte alls därför jag har en blogg, har den för min egen skull och om mina vänner vill kika in på mina bilder, musik & moments så är det jättekul . Är du inte intresserad så fokusera din energi på annat . Är så trött på elakheter, lägg av . Kanske ska ta ett break från detta, thanks ! Om de ska vara nått sorts skämt så är det inte kul iaf .

Julshow 2011 .

.. med Showkanalen - Nilson gänget rockade loss !
Johan Wendt gav mig ryssningar när han sjöng Coldplays - Viva la vida . GALET bra !
----


the botten is nådd .


111214 .


Ginuwine - When doves cry .

Glad jag blev när jag jobbade på Glädje och hörde Salo spela lite gamla godingar i lördags som denna underbara låt !
----

baka, baka .

.. liten pepparkaka ( & lussekatter & dumle/noblesse cookies )
At last så blev det lite riktigt bak, så duktiga så . Pärlsockret fick ersätta russina på lussekatterna, rekommenderas MUMS ! Inspirationen var på topp .
----


I'm a girl with a plan .


Dogeared .

Something I want for christmas maybee ..
whispers :
the most beautiful things in the world are like whispers. they cannot be seen or touched... they must be heard by the heart. wear your necklace as a reminder to listen.

wish big :
make a wish and put on your necklace. don't be afraid to be bold! wear this necklace as a reminder to wish big and make it count!
----


Jared Evan ft. Pharrell & The Game - Anywhere .


Drake .

Jag har ju NOLL koll !
" Drake i Globen 15 april " säger Anna till mig men SLUTSÅLT . Damn, bad luck . Får överväga Norge helt enkelt, alltid kul att gå på en konsert . We'll see I guess my dear Drake, we'll hope . Jag har migrän, gonatt .
----


Petter - Måste vidare .


so fly .


Radio Traffic ft. Snoop Dogg - Cali Livin' .


chico .


Spank Rock feat. Santigold - Car Song .


Anthony Hamilton Ft. Keri Hilson - Never Let Go .


skin & bones .


happy feet 2 .


3:e advent .

Tiden bara springer förbi, det är helt sjukt för om en månad bär det av till Chile . Har aldrig längtat så . Spenderade lite tid i Skara idag och tanken var att vi skulle julbaka . Min mamma jobbar i kök så det vill säga kock och det ska hon nog stanna för baka är inte hennes grej, tyvärr . Men jag älskar henne ändå ! Regel nr 1 : FÖLJ receptet, tro inte att du kan ändra på det och det blir lika bra hahaha . Anyways så anländer julgodiset vi jobbade fram på fredag för jag och Alba smet iväg för att gå på Happy Feet 2 i 3D, KÄRLEK .
----



a piece of anna .

" Kärlek & respekt är mitt motto . "
" Jag ska lära dig allt jag kan, om tolerans och sånt . "
En konversation över en underbar homemade dinner between jobs . Hur kan jag inte älska mina vänner ?
----


webbutveckling - webbplatsdesign .

ANTAGEN ! Eso es !
Ett litet steg för framtiden, ett stort steg för Natalia .

my life .

Fredag 9 dec 2011 .
  • Morgonmöte på Cassels kl. 8-10 .
  • Cassels kl. 14.55 - 20.10 .
  • Glädje kl. 21.00 -02.30 .
Lördag 10 dec 2011 .
  • Cassels kl. 11.55-17.10 .
  • Glädje kl. 21.00 -02.30 .
Plus en liten lessen misse på de, men det är mitt eget val but it's time to make a change . Ses helt enkelt efter helgen . I want to live for my work, not work to live .

SMS med Micke H :
M - " Orka ditt liv .. !! "
N - " Inte idag .. "
M - " Verkligen, efter Chile får du jobba mindre och hänga mer med oss .. !!"
N - " Deal ! "
M - " Fo sure .. ! Mer champagne !!! "
N - " För längesen nu ! "
M - " Mm verkligen !!! "

Hahahaha skvätt lite champagne så löser sig alla problem . Sköna vänner man har !

Drake feat Nicki Minaj - Make me proud .


cause we got style !

KLOCKREN ! Julklappstips ?

-----


Don Omar - Taboo .


argaste katten .

Chico måste vara den absolut argaste katten just nu .
Han var hos veterinären för första gången idag och fick med sig en tratt hem & recept på kortisonspray . Han går och stryker sig mot allt för att få bort den där hemska tratten . Finns tydligen inget värre . Nu glömde jag dock fråga hur länge den ska vara på när jag har sprayat honom så jag är lite clueless på när den får åka av . HJÄLP ! Kan definitivt inte lämna honom ensam med tratten på, please LORD säg att jag får sömn inatt . I sure need it för den här jobbhelgen .
----


freedom .


mitt 2012 .

& Sahras .
Idag satte vi oss ner för att skriva ner alla mål & tankar med 2012 över lite nygräddade våfflor & glass . Allt från att lära oss åka snowboard ( som eg var målet för 2011 ) till språkljudböcker till sommarens resplaner . Men vi ska lägga mycket vikt på dokumentärer & allmänbildning (!) MINDRE facebook, MER aftonbladet ! Wish us luck helt enkelt . Älskar den här styrkan man har innan man påbörjar det nya året, nästan som man börjar om på nytt helt & hållet .
Började dagen förövrigt helt underbart med en simtur & bastu, perfekt innan jobbet . Kändes alldeles lyxigt . Time to hit the pillow, helt slut efter allt planerande Glöm inte hitta ljusglimtarna i vardagen . Buenas noches .
----


JA ! 2011

Det är inte meningen att ett jobb bara ska vara ett jobb.

Har du tänkt på hur viktigt det är att ha kul på jobbet? För där tillbringar du en stor del av ditt liv. Dessutom - har du kul på jobbet så påverkar det resten av livet också.

Den här boken är skriven av tolv av Sveriges och världens främsta inspiratörer. De har alla fantastiskt roligt på jobbet och vill gärna berätta hur de gör. Om du låter dig inspireras av vad de skriver har du alla möjligheter att få riktigt kul på jobbet och, som en effekt av det, ett härligt liv.

15 kr per såld bok går till The Chiparamba Foundation, som hjälper barn i södra Afrika som blivit föräldralösa på grund av aids.

JA! 2011 är uppföljare till JA! 2010. Boken där 9 experter lär dig att tänka positivt. Den samlade in 85 000 kr till världens fattigaste barn. Nu ska vi hjälpa till ännu mer!
----
Jag ligger säkert jättelångt efter med den här boken men efter allt jag har gått och funderar på det sista så känns det här alldeles perfekt för mig just nu så den tänker jag önska mig i julklapp . Ta ett kik vettja .
----


111205 .

tvätta&städa - vara lite miljövänlig och slänga flaskor - handla till min sjuka Anna - fika med Sahra - planera livet - ZumbaZumba ! - laga mat - kolla utbildningarklä julgranen på balkongen - kolla på 2 1/2 män - It's just my monday . Helt slut nu, Gnight .
----


juelz santana .



I Like That - Houston featuring Chingy, Nate Dogg .


too damn old .

I just have to realize, Im too  damn old !
Dags att inse detta och leva efter det också, på tiden .
Fick i alla fall för första gången på hmmm ja sen "Vatra tider" som jag & Panna fick shakea loss till R&B & HipHop babe ! Skavsåren på tårna var det värt, I want moremoremore of that ( musiken alltså ) . Vi undrar även vad som hände med all ny R&B ? Tydligen tog den slut efter typ 2008 . Shame ! Husaren - Glam leverade bra helt enkelt, 2 thumbs up .
----

 


minijul följt av ångest .

& In to the wild .
Eftersom papi flyger till Chile på självaste julafton så blev det en mini denna dag till ära med lite julskinka, köttbullar, prinskörvar och massa vitlöksbröd . Alla har vi våra egna julbord :) Helt extas var papi när han hade sett In to the wild på TV häromdagen så han klickade hem den i raketfard och vi som inte sett den fick ta del . Vilken film, vilken ångest jag sitter med här nu ! Min papi har alltid vart den person som sätter materiella saker väldigt långt ner på listan och även om man så gärna vill följa fotspåren så är det enklare sagt än gjort . Tyvärr blir vi sjukt påverkade av allt runtom, hur hemskt det än låter så är det sant . Vi vill ha den där senaste Iphonen, Ipaden, Macbooken, Acneklänningen, dom där assnygga skorna som jag ABSOLUT inte har .. listan tar aldrig slut . Det är lycka för stunden men i längden då, vad är det värt ? Jag vill, jag vill försöka tänka steget längre . Jag vill, jag ska försöka . Det enda jag kan tänka på nu är att jag vill tillbaka till San Sebastian, jag vill se annat, jag vill inte stressa och oroa mig över saker . I guess its about time to think about the future ..
----


Ne-yo - On in a million .


leon .

Tattoday  !
Loooove it, love it, love it . Blev jättenöjd och mer kommer det säkert bli - Magic man .
( tyckte den förtjäna en egen rubrik )
----


sen adventsfika .

Lite sen adventsfika just like the old days med Jossan & Angelica . Så duktig hon var som hade bakat så gott julgodis & lussebullar, alldeles nyttigt med nötter och 70 % choklad och tom dinkelmjöl . Inte nog med det så bjöds det på hemmagjord glögg med lite inslag av sangria som kanske egentligen var meningen men det fick mig att dricka i alla fall ;)
----

 


Snoop Dogg & Wiz Khalifa - Young, Wild and Free ft. Bruno Mars .


Sean paul - She doesn't mind .

long time no se !
saknar dock lite av "sean paul dansen" .
----

LL cool J feat Ne-Yo - No more .


LYXonsdag .

What a day !
Den perfekta lediga dagen . Fick för mig att möblera om lite och hämta upp mitt underbara bord från källaren MEN trodde jag skulle bli mos när ja lyfte bort tjockteven alldeles ensam . Den krossade nästan min rottingstol på köpet, rekommenderar inte att lyfta en sån tjockis själv . Men envis som man är så . Behövde ju göra plats för min nya Mac :) Kommer bi perfekt när det är färdigt med lite hyllor ovanför . Sen var det dags för att sola, simma & relaxa - GOOOSH so lovli ! Jag är så stolt över oss som simmade på så duktigt, underskattat de dära . Måste jobba på de om jag ska orka med lite surf i Chile ( som närmar sig med stora steg ) . Sen var det dags för lite matlagning - hemmagjorde köttbullar med fetaost, mmmums ! Jag vill även säga att H&M är bara för grymma . Hade 2 par favvobyxor som dragkedjan bara åkte ner på hela tiden, inga problem alls att få nya . Så hjälpsamma och så kom jag hem med 2 nya byxor, gillart . Avslutade kvällen med Pecha CuchaGlädje där vi kom fram till att vi ska börja virka och klä staden i lite värme .
----


RSS 2.0