det blev måndag .

Min lediga dag, AT LAST !
Städ & plock & ner i källaren och inser att jag har bara för mycket stuff . Var kommer alla skor ifrån ? Har som tur är fått iväg lite på Tradera men resten åker snart till myrorna . Så får någon anna njuta :) Zumba as usuall och O'lerays bokat kl 18.30 med GLÄDJE gänget ! Underbara kväll med sol på uteserveringen, en kall öl och en fet hamburgare, sist men inte minst en pecannötpaj med vaniljglass och kolasås, mumma !
----

och sen var helgen över .

.. dagarna bara springer förbi, speciellt när man har planer varje dag och jobbar lika mycket så .
  • Supersöta Ammys 20 års gallaj ute på vischan med DJ i ladan .
  • Barcus goes 25 at Husar'n med massa god dricka & mat .
  • Morsdag blev tacos mys med jordgubbar & glass till efterrätt, te quiero .
What a weekend ! Helt slut var jag, helt och hållet .
----

nu klipper jag till .


Movits ! - Skjut mig i huvet .


13 augusti ♥


Professional Dreamers Remix (feat. Lazee, Pato Pooh & Professor P) .


berget .

& Idas chili con carne ..
.. snart - inventering på Cassels .
----

Newkid - Luftens Hjältar .


tisdag .

Jobbat, tränat ( såklart ) verkar vara givet dessa dagar . Sen blev det en tripp till Mami . Fick mat, spela fia med knuff, såg Albas supersnygga nya frill och Andreas nya lägnhet . Gud va dom växer fort :) Tisdagsnight hos M&G och äntligen fick man inbjudan till deras bröllop, kommer bli amazin' . Kärlek .
----

Looptroop Rockers - Do .


110523 .

DAMN vilken dag och va mycket jag gjort .
  • Tvättat & städat .
  • 5 km på berget
  • Lunch på Glädje
  • Zumba 60 min + core 30 min
Men sällskap och hjälp har jag haft såklart :) Nu blir det förhoppningsvis lite longboard och sen laga mat för veckan . What a day, I'm proud . Får se om jag kommer upp ur sängen imorgon bara :)
Slutade dagen uppe på berget med nästan hela Glädjegänget och tänkte på lite ved och grilla lite korv, inte fel må jag säga . Inte alls .
----

LES JUMO - Zoomer .


R.I.P

Finns inga ord . Mina tankar går till er, hela familjen . Vi tänker på er . Man ska bara inte behöva begrava sitt barn . Ta inget för givet, ta vara på vardagen & varandra . Kärleken är allt . Vila i frid Simon & Khaleb .
----

Shaggy feat Pitbull - Fired up .


the weekend .

En alldeles lugn, spontan och mysig helg fick det bli . Behövde verkligen lugnet . Jobbade från 8 - 19.10 på fredagen så blev de lite Glädje med Sahra sen on off to Kullenfestivalen för att se Movits ! Grymt bra live, vilket gung . Sen mer jobb på lördagen och grill och vila ute på Rånna, kroppen sa ifrån och somnade vid 22 . Lovlii grill med majskolvar, karre, sallad och tzatziki, mums ! Ännu mer jobb på söndagen och en fika med min saknada Ems, too long ago . Mysmys . Avslutade helgen med en film under filten och lite glass - No strings attached . Tummen upp för kärleken .
----



Timbuktu - Dödsdansen .


missNB .


Beyonce - Run the world .


projekt .

  • Sy mina byxor som är trasiga och inte används - nästan check .
Har sytt ihop, sytt in, klippt av till shorts . Ojojoj vad de ryker om symaskinen här . Nu är det nog bara 2 par kvar, får se om dom ska behållas och göras om eller säga hej då till . Har bestämt mig för att det ska pryda en sneakers målning på min vägg så jag jobbar på den med . Pysselprojekt, me like !
----



Wisin y Yandel - Ahora es .


vardagslyx vs vardagssuff .

Efter att ha gjort ett grymt bra pass och sälj på N shoes så fick det bli en Cruzcampo med Sahra på Glädje, satt bra i magen med lite chips . Bra tips av Erik !  Idag börjades dagen med massa svett med Angie på Livingroom och nu sitter jag och prickar av min superVIKTIGA att göra lista, får massa gjort !
  • Fylla i & skicka CSN papper - check .
  • Ta kort & lägga upp på Tradera - check .
  • Sy byxor -
  • Ta upp resten av sommarkläderna & rensa -
  • Boka fotvård - check .
Men nu blir de duschen och lite lunch men min bästa Angie .
Känner mig ganska duktig måste jag säga, love .
----



I'm On It - French Montana ft Nipsey Hussle, Wiz Khalifa, & Big Sean .


bus, bus .

.. kan bara säga knasigt nog,
vem sa att man inte kan ha kul på ett sjukhus ? Bus, bus :)
----

Iyaz - Pretty Girls Feat. Travie McCoy .


nike air max - at last .

Duktig idag som har tränat, jobbat, lagat mat med massa nyttigheter - en korvsroganoff ala Natalia med Chorizo, bacon, lök, morötter & bönor YUM ! Sen vandra jag bort till Öfvermans oooch ...
They're here and now I've got mine, at last !
Red, comfy and amazin ' . Tror jag ska sova i dom, love em' .
----

veronica maggio - välkommen in .


nike air max .

... nästa vecka kommer dom, at last !
----


colours - love it .


Kat Deluna - Drop it low .


a sneaky day .


Movits & Timbuktu - Na na nah .


sis' is back .

.. Orient Palace fick det bli för lite käk & massa chilesnack . Andrea pratar så mycket slang och så fort nu så jag hänger inte riktigt med, får ta igen de i San Sebastian :) Alla fingrar och alla tår var med hem men dock inte alla Pisco flaskorna, några fick stanna i Chile . Avslutade kvällen lite spontant på Glädje med massa snygga brudar .
----

Wiz Khalifa- Incompatible .


copenhagen .

Kändes lite som tidig semester dom här dagarna med götet & copenhagen .
Räcker med att säga att det var amazin', rekommenderar verkligen att åka dit . Underbar stad, och som vi vandra runt . INTE ok med converse då . Så mycket vi hann med dom här 3 dagarna, aktiva, aktiva . Hittade en grym tjejbutik med sneakers och lite street-stilrena kläder, vill ha en sån butik !
----
lilla havsfrun . ströget . nyhavn . operahuset . tivoli .
. cykeltur . ben&jerry's & så många, måååånga butiker .
----









Wiz Khalifa - Roll up .


göteborg .

.. hos Nadine, min efterlängtade kärlek .
Vilken salsadansande - mojitodrickande - glassätande - kärleksfull - BKätande - ölhängvidkanalen - tjejsnack - galenpolacksomdansamedhelahjärtat - alldeles, alldeles underbar kind of helg . Tranquilo is the place to be, lovlii .
----


Nicole Scherzinger - Right There ft. 50 Cent .


tattoo .

.. tid är bokad ! Nu måste jag utforska i alla dessa teckensnitt och se så jag hittar nått som passar . Finns hur mycket som helst ju, ursvårt ! Men kul kul KUL .

Näääk - Mina gangsters .


god morgon solsken .

Här har vi någon som är överlycklig att solen tittar in på balkongen igen .
Hoppas vi har sett det sista av snön !
----

Jason Mraz - Life Is Wonderful .

.. a new love is in town .
Jason Mraz ..
----

goin' old school .

.. nu har jag laddat med old school, swedish hip to the hop och tempolåtar till träningen . PUST ! Vad mycket det finns att ladda ipoden med, finns många minnen och många låtar med skönt gung .
----

LMFAO - Party Rock Anthem ft. Lauren Bennett, GoonRock .


110503 .

tur TUR att jag gick igenom min reklam / räkningshög igår och kom över deklarationen som jag inte hade skickat in, pust ! Har vart alldeles duktig idag men städning, tvätt och hemmaträning . Vilket resulterade i 2 nästan färdiga zumbadanser, tjooohoo :) Skönt och komma igång än en gång, får se om mitt knä vill hålla . Hade bestämt mig för att inte lämna lägenheten när jag såg att de börja snöa (?) men tog mig ner och fika med Sofia, ni måste gå till FÖRR och fika . Det är alldeles för mysigt och dom har godaste cheesecaken, mums ! ( jag som skulle hålla mig från sånt .. )
Härligt snack om livet, drömmar, mål & livet . Finns mycket man vill göra & det är bara du själv som sätter dina gränser . Keep on dreamin' babe . Kom hem alldeles blöt med blåa händer som jag inte kunde röra, SLUTA SNÖA !
----



Daddy yankee Ft. Omega el Fuerte - Estrellita de madrugada .

Next zumbadance .
Whooop whoop ! Lilla syster leverera bra :)


bad news .

Så himla tråkigt men det är sånt som händer, alla bilder på min kamera är borta ! Finns inget kort så långt ögat kan nå, tur nog så hade jag lagt över dom flest men inte från Donyas partaj och inte dom från i lördags, alla snygga brudar borta - så ledsen . Synd att vi inte fick nått bra på mobilen efter alla 43 försöken . Anyways så var det helt otroligt underbart att äntligen sitta på balkongen med Angie & Bananza med bästa drinkarna & bästa BÄSTA musiken . Love love till max .
----


RSS 2.0