Ice age 4 i 3D .

jag erkänner !
jag älskar tecknade / animerade filmer minst lika mycket som alba, eller vilken 7-åring som helst för den delen . så vi var inte sena att gå på den nya ice age i 3D inte . next får bli madagaskar . mys med lil'sis !
----
 

120628 .

jag kan inte säga annat än att jag njuter av allt runtomkring mig just nu . igår samlades hela nilsongänget vid simsjön i den mysigaste sommarstugan med den underbaraste utsikten . de bjöds på grillade hamburgare och såklart en efterrätt - citronpaj med hallonmaräng . japp, beach 2012 var de här ! MUMS . vacker kväll !
----

jag gjorde en fläta .


celebration .


ANTAGEN .

TRAC - diplomerad resekonsult på Yrkeshögskolan i Göteborg ht - 12 .
ett stort steg, ett nytt kliv in i framtiden, en spännande resa - önska mig lycka till !
----

120627 .


nya solglasögon från BIKBOK .


fika ute på landet .

olivbröd, parmaskinka, sallad, parmesan, vattenmelon, fetaost och världens godaste jordgubbscheesecake med kladdkaksbotten - YUMMIE ! lite kaffe på de så var vi alla i matkoma . ammy är helt enkelt en gudinna i köket, tack för ikväll kära vänner .
----

sommarläsning i regnet .


ansiktsvård .

det är bara att erkänna att vi inte blir yngre och vi måste ta hand om vårat kära ansikte . så det var mitt mission att inhandla lite smått&gott helt enkelt .
----

jag ser det regnar .

vad gör man när midsommaren är över och man inser att snart är det juli månad och det slutar helt enkelt inte regna ? jo, man tar sin kära, man tar sitt paraply och gummistövlarna, man vandrar bort till relaxen och helt enkelt drömmer sig bort . 
----
 

vattenmelon + jordgubbar = midsommardagen .


glad midsommar .


so you think you can dance .

säsong 9, första audition .
det här var bara ett av dom känsloladdade uppträdanden vi fick se . vilka talanger, vilken start på säsong 9 . nu är det kanal 5 som gäller på onsdagar kl. 21.00 . måste slänga upp den sista auditionen dom visade också, gillade all of it !
----
 
 
 
 

sanna mina ord .


fina nalgar .


pysslar om mig själv .


120620 .


dan före dan före midsommar .


efter en lång dag på jobbet .


favorit från zara .

den här lilla väskan från zara blev jag kär i på vårat besök i göteborg, UNDERBAR !
----

svensk sommar .

vad är det här ? regn, efter regn, efter regn . jag är så glad att vi har bokat en 2 veckors semester till kroatien 11 juli - 3 veckor kvar ! sitter här med massa tända ljus och en kopp te, de känns hemskt och säga men det känns som en höstkväll . kom igen nu sommaren - låt solen skina !
----

åhlens .

hittade den här lilla godingen på rean på åhlens, visst är den underbar ? 
----

lila sommar .


helgen .

igår hade jag mitt efterlängtade zumba pass, hela 90 min . vilken energi & vilka härliga, glada människor, loveit ! jag satte ribban ganska högt redan på morgonen och sen var det bara att fortsätta - off to work . fick avsluta lördagen med hemmagjord pizza & lite rose . idag blev det lite söndagsmys hos mami med kladdkaka, melon och lite annat onyttigt gott . mami gav oss lite tips på en köttgryta och då kom hennes briljanta ide upp om att hon skulle skapa en app med hennes recept, typ en veckolista . bra ide ! men självklart finns den iden redan så jag ladda ner en från arlas kök, matinspiration är välkommet .
----


ledig fredag .

det blev en lunch på stan .
det blev en kall öl i solen till maten .
det blev en mjukglass med strössel .
det blev ett glas vin med Anna på balkongen .
det blev fotboll med brudar .
det blev tyvärr en förlust .
men är man ledig och det är sol ute så njuter man . för efter solsken kommer regn, tydligen .
hej svensk sommar !
----

headphones .

kors i taket, jag vann ett par hörlurar som dom random lottade ut ! ut ur hatten kom mitt namn, borde kanske köpa en triss när jag för engångsskull har tur i "spel" . HAPPY ! 
----

modevisning i göteborg .

cassels skicka iväg oss två ungdomar på lite sneakpeak inför hösten12 där vi fick goodiebags, lite bubbelrose, massa gott tilltugg och modevisning som vero moda, vila & only bjöd på . det var riktigt kul att få komma iväg på något sånt, more more more . 
----



en spetsdröm .



glitter .


gammal som ny .

fick rycket att klippa av ärmarna på en av mina jeansskjortor . kändes som att den mest hängde i garderoben så lika bra att fixa till den och så snygg den blev, snygga detaljer på den så det blev perfekt ! sen fick jag ett till ryck och fixa killens gamla jeans som blev som nya . sista rycket blev ett armband gjort av lite överblivet denim och ett läderband jag hade i min smått&gott låda . kreativ kväll va de här !
----





medina - där palmerna bor .


lugg va de här .


zumba 90 min - LÖRDAG .


önskar alla en god morgon .


jordgubbar + fotboll = sverige .


måndag .


hemma kärlek .


min nya bästis .

efter en hemsk olycka så var jag tvungen att inse att den inte gick att laga så nu har jag en ny snygg bästa kompis . hon är svart och fabolous - KUNGS .
----

thomas sabo .


edblad .


Ditt trädsmycke bekämpar fattigdom i Afrika.
Edblads hjälpsmycke Tree i samarbete med Vi-skogen. Tillverkat i blankpolerat rostfritt stål. Nickelfritt.
I änden av smycket sitter Edblads symbol "Helping Hand" som innebär att en del av intäkterna går till välgörande ändamål. Köper du detta smycke planteras 3 träd runt Victoriasjön i Afrika genom Vi-skogen.

Till varje smycke följer en liten folder med om vad projektet handlar om.
Design Hans & Cathrine Edblad.

----




kärlek .


nike air max LOVE .


lördasgott .


wiz khalifa baby .


la compania feat dj buxxi - tu mirada .


äntligen fredag .


morena - tu me descontrolas .


nike air max 90 .


nationalfirande .


jean feat dj buxxi - soltera .


6:e juni - HURRA !


redo för sommar .

mina nya shorts från h&m är så himla sköna .
är redo för att inviga dom, ge mig sommar !
----


han har koll i alla lägen .


dj buxxi - como tu no hay dos .


dansdagen .

här kommer lite efterlängtade kort från dansdagen vi hade den 17 maj på livingroom . 4 timmars dans & glädje, underbar stämning ! afro-freepower-bodyjam-zumba-street-magdans .
----


chalry rodriguez - hasta la madrugada .


regnbågens färger .


skövde - malmö - köpenhamn - skövde .

 

image description

image description

 

 

 


urban outfitters .


naked - köpenhamn .

min absoluta favoritbutik !

gillar du streetclothes & sneakers så får du inte missa naked i köpenhamn - so worth it . där hittar du allt från väskor till smycken till böcker till sneakers från obey, nixon, nike, insight, adidas, carhartt m.m . FAVORIT !

----

 


RSS 2.0