zara .

dom här snygga byxorna från zara fastna jag för .
får bli att prova nästa gång man åker till göteborg .
----

details .


till göteborg & brännö .

vi lät inte regnet ta över helgen så vi åkte till göteborg, umgicks med goa vänner, lyssnade på reggae, åkte till brännö och dansade in i natten . hoppas ni hade en skön helg !
-----
 

forsätter semestern .


kroatien .

2 helt underbara veckor i Kroatien .
Vi va på en lugn och härlig ö som heter Brac och där landade vi på Supetar . vi åt, vi badade som aldrig förr, vi njöt, vi gick på massage, vi åkte jetski, vi solade och sen åt vi lite till . kan verkligen rekommendera det för pengarna räcker gott och väl och man äter som en kung för nästan ingenting . jag är egentligen mer av en poolmänniska men havet var så härligt att bada i, vackert och lagom svalkande . nästan varmt vissa dagar . helt enkelt amazin' .
----

god morgon sverige .

startade morgonen med en spansk omelett med potatis - tortilla de patata .
gjorde en svensk touch på den med färskpotatis, yummie . nu är väskorna packade och biljetterna utskrivna så imorgon blir det god morgon kroatien ! kommer bli underbart med 2 veckors sol&bad . ha de så härligt så hörs vi om 2 veckor igen, chaooo .
----

sommarfavoriten .


frank ocean - novacane .

 

ny casio .

tack pappa ! 
äntligen har den anlänt från chile - retro casio .
----

hej semester .

3 veckor av inga 'måsten' .
har hört att det är det semestern går ut på, inga måsten . men har några småprojekt men det första och viktigaste är att förbereda mig för 2 veckor i kroatien . packa, tvätta, inhandla stuff och packa lite till . startade semestern med tjejmys med hemmagjord pizza, glass, kaffe, sol på balkongen och massa tjejsnack . hej semester !
ps. kolla in sofia superfina kaffemuggar .
----

' linda y bella flor '


inrednings inspiration .

beige+vitt+blått - next project .
Azzizzari interior design grundades av 2 svenska tjejer med sin bas i Dubai, kom över ett tidningsuppslag med lite bilder på olika inredninsprojekt och tips . underbart vackert, det får helt enkelt bli inspiration till nästa förändring . älskar gardinerna och bordet, eller allt !
kan se mig själv sitta där och plugga, plugga . 
----

rött bubbel .


outfit .


bästa dagen på liseberg .

lisebergsbanan - kanonen - balder - uppskjutet - flum ride - uppswinget - atmosfear ( dock inte för mig ) - a kid all over again, and ain't it lovley .
har märkt att höjdskräcken blir bara värre med åren och nu har jag sänkt ribban ett hack igen, blev ingen höjdskräck den här gången . det räckte gott och väl med uppskjutet . kunde inte haft en bättre dag och efter all irritation över vår otur i spel så kom vi hem med en liten gosseapa, 2 chokladkakor och en marabou ask . bättre än inget ! underbara dag .
----
 

fick kärlek av kärleken .

 

nostalgi - kärlekihjärtat .

 
 
 
 

söndagsgott .


REA på h&m .

hur fin är inte den här bikinin jag fynda på h&m ? mixmatch - missmatch
den ska helt klart med till kroatien !
----

120630 outfit .


RSS 2.0