110731 .

En dag fylld med kärlek är nog helt i sin ordning att säga .
Spenderade hela dagen i solstolen i mamis trädgård med massa gott att dricka och avslutningsvis en grill med alltför mycket kött . Helt underbart att få pricka en sol på min lediga dag, kunde inte njutit mer . Amor .
----





it's time .

San Sebastian - Chile - USA - back to school .
Finns en hel del planer, en hel del saker att checka av listan och nu ska det hända . It' time, my time . Känner mig väldigt redo för att starta alla äventyr . Varför hålla tillbaka, ingen mening med det . First stop - San Sebastian .

mormor .

Jag kanske är konstig men jag tycker det är så gott att koka kyckligen med buljong och bara dra isär kyckligen och äta, vilket jag precis gjorde . Det påminner mig så om mormors kycklingsoppa av nån anledning . Älskade mormor, te echo tanto de menos . Con amor . Snart ses vi igen . Tror jag ska börja skriva dagbok, måste vara det bästa hjälpmedlet för alla tankar som snurrar runt i huvudet .
----


Dj Khaled (Feat. Drake, Rick Ross & Lil Wayne) - I'm On One .


27e, 28.e & 29e .

ÄNTLIGEN kom dom hem - familjen Nordström/Leon och brunare than ever . Kände mig inte alls blek med tanke på den "underbara" sommaren vi har haft . Glass och pussar fick det bli, mums mums ! Jag kan för tillfället inte beskriva hur trött jag är på att jobba, pust-suck-stön .. Men guldklimparna finns som tur där och lyfter upp mig i vardagen . Som en härlig kväll med goa vänner och massa historier, kvällen igår gjorde min dag ( mojiton likaså ) . Har ikväll haft en lugn egenkväll på balkongen som är alldeles ljuvlig sånna här kvällar . En kall, en bok och ett nytt nagellack .
----


Mos Def - Quiet Dog .


a day off .

Måste vart min 1:a lediga dag som jag verkligen hade planer all day, planerade och oplanerade . 7 brudar till Sommarland för att åka lite gocart, bergochdahlbana och vattenruschbanor . Japp, det var vi och kidsfamiljerna men men den bjuder vi på . Timmarna bara drog iväg och sen var det hemgång med lite impulsminigolf då jag kom 2:a av 4, whooop whoop ! 3 slag emellan. lite nöjd, JA ! Lite grill på det med för mycket korvar så var natten här . Underbara dag med goa vänner .
----








Robyn - Criminal Intent .


for one .

Man kan tro att hela familjen Bobadilla/Leon bor här men nix det är bara jag, så jag står väl för maten framöver . Måste börja kolla igenom kyl & frys innan jag drar iväg och handlar, så nu är det dags att börja laga mat igen .
----


så avslutar vi veckan .

massa mat, godis och alldeles för mycket oväsentligt, viktigt tjejsnack . Love it !
----


miss NB .


Home - Edward Sharpe and The Magnetic Zeros Acoustic Cover (Jorge & Alexa Narvaez) .


en lördagkväll .

Hur kommer det sig att det alltid slutar med Zumba innan man drar vidare ?
För jäkla härligt är det i alla fall att se alla så taggade på latinomoves, det var en ren dancenight med grymt sällskap .
----


badtunna .

.. är bara för gott, en massage på de så hade kvällen vart fulländad och jag hade mått som en prinsessa . Men glad och nöjd var jag allt .
----


Musiq Soulchild - Make You Happy .


GLÄDJE .

Man kan alltid lita på GLÄDJE . Lite god dricka och sällskap för stunden . Nej, jag är ingen lonli alkis :P Just enjoying the moments .
----


longboardtime .

NEJ ! Du får inte åka på min longboard när du är onykter för du tycker det är coolt, speciellt inte när du tror att jag är 18 (!) .
----


Bapadapa .

This was not suppose to happen .
But it did anyway, and now my head is spinning .
In spite of all the things I've sad ...
I knew I was right but I learned I was wrong .
Can't help myself ..
One last thing before I quit, I didn't ask for anything of this .


vardagslyx på en tisdag .


picture perfect .


Chase & Status - Hitz ft. Tinie Tempah .


love .

.. is the answer at least for the most
of the questions in my heart .

Kelly Rowland - Motivation ft. Lil Wayne .


söta småttisar .


a sunday .

Lyxmat på Glädje en söndag, en latte följt av segaste promenaden hem med Fia, massa godis och ingredienserna till en hemmagjord milkshake och toast . Blev mycket soffhäng och Fia kom in i min värld - Sex and the city . timotimotimotimotimotimo är VÄRLDENS sötaste !
----


reunion - 110716 .

Vi skålade, lockade håret, skrattade, tog tokiga kort och skakade rumpa all night .
Bästa godisbitarna, kärlek .
----




friday night .

kycklingsallad-so u think u can dance-en flaska bubbel-Prince och så var låten hittad till bröllopsmarschen, det var tvunget att firas med en flaska Cristal . Underbara vänner - Micke&Greta . Ibland kan man faktiskt ha för kul !
----


freedom & happiness .

 


The Game - Dope Boys ft. Travis Barker .


Donavon Frankenreiter - Free .


sometimes .

.. you have to let yourself be week
in order to grow stronger .
----


110713 .

MC-åk . muffins med Nadine . ett stopp på Zara . Ritz med Emma & Susanne . en båttur till andra sidan . ett avslut på Glädje - snacka om att ta vara på dagen när man luffar runt .
----







ett leende från hjo .


an evening and a day .


fyrklöver .

..is suppose to mean luck, so I'm waitin' .

-----

 


Nimo - Gungar fram feat. Näääk & Kaliffa .


sommaren i city .

Underbar kväll i Glädjes tält med dansband och bugg alldeles brevid, glada människor som äter gott grillat och bara njuter i den fantastiska sommarkvällen . Lovlii night .
----


en alba & jag i mamis trädgård .


junkyard delivery .

Hmm mest tjej eller killgrejer ? Tro det eller ej men KILLGREJER !
----


hemmagjord milkshake .


82 .

I want it all !





Rise Against - Hero Of War .


que rico .


Tinie Tempah - Till I'm Gone ft. Wiz Khalifa .


Dr. Dre - I Need A Doctor (Explicit) ft. Eminem, Skylar Grey .


h&m .


110704 .


Isak Strand & the Resin Band - Bapadapa .


en tågresa senare .

.. och framme i Göteborg för lite vandring, och bara vara någon annastans . It's just not that far away . Men när tåget stannar i 2 timmar 20 minuter utanför Göteborg utan AC så kändes det kanske lite så . Hem kom vi och grillplanerna gav vi inte upp . Qualite time is important .
----


summerbreeze .


Mann - The Mack ft. Snoop Dogg, Iyaz .


datenight 110701.

.. is just love .
Lite tid ihop, lite för mycket god mat, några goda drinkar och lite mer tid ihop .
----


RSS 2.0