" he is just not that into you . "

as simple as that - Miranda .
If he likes you, he will go upstairs with you . Meeting or no meeting . Guys are not complicated .
So true . Om du tänker på de så kan det inte bli mer logiskt eller enklare än så . Om han gillar dig så märks de, inget krångel, inga spela . Straight forward . I could have saved alot of time if I had known this . He is just not that into me - Miranda . SATC is da sh*t !
----

Kelly Clarkson - Mr know it all .


goes Mac & 24 years .

GRATTISfeliz cumpleHAPPYb-day !
Hipp hipp hurra, insåg nu i all hast att vi glömde sjunga för dig men grattis på din fina dag min kära fia :) ! Blev bjuden på en lite supé som fia kallar det, så grymt god soppa med massa fisk, nybakat bröd & vin, mums i magen . Inte nog med det så blev vi bortskämda med kaffe & tårta på det, änna riktig hemmafru dedära . love .
111129 till all ära så blev jag med en Mac, så här sitter jag och klickar mig fram och försöker komma ihåg något från skoltiden med det var ju ändå 7 år sen (!?) . Vilket gör att minnet inte är min bästa vän just nu, men det är bara att köra . Så fin, så fin den är . Sahra - " once u go Mac u never go back " .
Imorgon väntar en alldeles heaven day med solning - simning - relaxen och Pecha Cucha på kvällen med goda goda vänner . Kan inte bli så mycket bättre, lovin' it .
----


Bruno Mars - It will rain ( live ) .


1:a advent .

Efter allt jobb så har jag inte hunnit med något som har med advent att göra men jag hoppas att ni har haft en massa 1:a adventsmys så ska jag ta tag i allt det imorgon . Nu blir de sängen & SATC, nattinatti .
----


Rihanna - Talk That Talk (Audio) ft. Jay-Z .


T.I - Pyro .


Good Wood .


flow .

Jag måste säga att jag är lite besviken på utbudet av streetwear till tjejer . I lilla SanSeb fanns de en hel del till tjej men hittar knappt samma utbud på nätet nu när jag sitter och kikar . Obey - adidas - Carhartt - VANS - nike .. FLOW heter min favorit butik i SanSeb, liten med perfekt utbud både till killar&tjejer . Skulle jag någonsin öppna en butik så skulle den vara precis som den . MISS IT ! Får kanske styra upp någon sorts sida på nätet om jag kommer in på webbplatsdesign till våren, hoppashoppas !
PS. Det är inte så kallt ute, vi ligger på kanske 8 grader så häng tilbaka din CG i garderoben tills vi har kommit under nollsträcket pliiis, im just sayiiing DS .
----


nb .


alot on my plate .

lämna in biken - tränaträna - matshopping - jobba - laga mat & njuta av lite vin med jack jonson - sova - workwork - boka tatto tid - checka julbord - kolla adventsljus - boka klipptid - NU : ZUMBA kl . 20.00 . LATER: Glädje med brudarna .
----


Eminen - Till I Collapse .


it's just my life .

Sov jättedåligt inatt, känns som jag aldrig riktigt somna . Bestämde mig för att gå upp 09.35 och då kom jag på vad problemet var, jo mitt jobbpass hade ändrats till 09.55 istället för 12.55 (!) . Snabbensnabbensnabben på med kläderna - upp med håret - på med mascaran - borsta tändera - iväg på cykeln & på jobbet 09.57 . Bra jobbat ? Vilken start på dan, massamassa jobb och sen iväg på mördarpasset - Functional Moves på Livingroom . Mördargrymtpass ! Har gjort mitt för idag, tackar & bockar .

uno .

kvällsmat hos Mami & UNO spelande i sängen innan lilla Albis skulle lägga sig och sova, myspys .
förstår ni att det är 21 november och inte en snöflinga ute på gatan ? helt bananaz, vet inte om det är skönt eller lite sorgligt .. vill ju ändå lära mig åka snowboard men det kan ju vara skönt att ha vinter 4 månader istället för 6 !
----


think .


pharrell williams .

. hothothothothot .
. hothothothothot .
. hothothothothot .
----



Drake feat Rihanna - Take care .


datenight & b-day .

Vem har sagt att man inte kan ha en romantisk middag med tända ljus för 2 med sin kära älskade vän på datenight ( som Charlotte kallar fredagar i SATC ) ? Fördink följt av varmrätt med ett glas rött och avslutningsvis hasselnötstryffel såklart . Mer datenight åt folket, bra start på min alldeles lediga helg :)
Sen fortsatte helgen med ett träningspass på Livingroom - mat på Thai House med Papi - bubbelfirande av Fia med massa massa dans och lite spel - then GLÄDJE . Avslutar helgen hemma hos Panna i soffan - taconight . Har jag sagt att jag älskar mina vänner
----


Ne-Yo - She Got Her Own ft. Jamie Foxx, Fabolous .


shame on me .

nu har vi kommit in i mörkare tider och mitt så kallade "fordon" har råkat ut för en liten olycka vilket gör att jag inte ser något när jag rullar fram, och framför allt så ser folk inte mig . Vilket kan utsätta mig för olyckor och även väldigt onödiga böter . Jag är alldeles medveten om detta problem men för tillfället hade dom fullt upp på Team Sportia så på tisdag ska min lilla bike på lagning, äntligen . Jag har nu märkt att folk inte är så vänliga mot oss som inte har lyse, de vill gärna poängtera eller visa på nått sätt att man inte har lyse och inte syns . Häromdagen när jag cykla ner till Pim's så åkte jag förbi en dam som va ute och gick med sin hund, och snabbt som ögat sa hon " INGET LYSE ?! " när jag passerade henne . Jo tack jag vet tänkte jag, det är inte så att jag tycker att det är kul att cykla runt utan lyse så snart är det fixat ! Finns folk till allt ..

stad i ljus .


bubbelmiddag .

På menyn hade vi potatisgratäng med chili&vitlöksmarienad kotlett plus en (s)attans massa såser som bea, vitlöksdressing, aioli, BBQ .. allt som kan tänkas i princip . Greta loves it ! That's not all men som Micke sa " It's exclusive ! " .
----


The Wanted - Glad You Came .


1400 .

öppnade kylskåpet igår och tog ut mjölken till mina frosties men klumparna gjorde det lite svårt att hälla i den, stod bäst före 13 november så jag öppnade en ny men den va lika mysig den. Sen la jag märkte till stanken och värmen i kylskåpet .. anyways1400 kronor senare så funkar den och jag kan återigen äta frukost, lite lycka i min nedrans (vanliga) otur (!) . Ska snart mys ner och läsa dom sista sidorna i Elsas mode :)

DEV - In the dark .


work .

Har hängt mest på Cassels & Glädje den här helgen - workworkworkwork .
Under min lyxmiddag med Panna igår så kom jag (hon) fram till att jag kanske börjar bli litelite för gammal för att jobba sådär dag&natt . Känner mig ju bakis på morgonen efter ett pass på Glädje fast jag inte ens druckit något . Ska jag kanske inse att jag faktiskt är 25 och inte 19-23 som dom andra nattugglorna på stället är . Ska ta en funderare på de, mitt fråga är då " vad ska jag göra på helgerna ? " Då tänker ni ( iaf Micke ) VARA LEDIG ?! Pausen i Chile kommer göra mig gott och då ska det funderas :) kanske inte alls bli klokare men kan göra ett försök . Monday again, wich means lite städ, träning och sen en tur till La Clase med kollegorna för en färganalys - är jag varm eller kall ? Det är frågan .
----


Adele - Someone Like You .


censur .

Tror jag lägger en censur på kvällen igår .
Hade en sjukt trevlig kväll con mis chicas guapas och där får infon stanna :) Men måste poängtera de underbara hösttimmarna mitt på dagen igår - WESC lurarna på med en kaffe i handen och solen i ansiktet på väg till jobbet, hade gärna tagit en promenad till .
----


Drake feat Tyga & Lil Wayne - The Motto .


111108 .

  • tvätta - check .
  • baka bullar - check .
  • laga mat - check .
  • städa pappas lägenhet - check .
  • göra en zumbadans - check .
  • 75 min Zumba - check .
Tycker jag gjorde ett bra jobb på den där check-listan idag :)
----


Eddie Murphy - Delirious .

ICE CREEEAAM !
Slutar ju helt enkelt inte vara roligt, så bra !
----

Bad Meets Evil - Fast Lane ft. Eminem, Royce Da 5'9 .


alla helgons dag .


Bad Meets Evil - Lighters ft. Bruno Mars .


un domingo .

underbara söndag hos mami med lyxlunch, myspys pärlande med Albis och en 3D bio på de - TinTin på äventyr . Alldeles för längesen jag hade qualitytime med min lilla - kärlekärlek . Fick smaka på lite spökbak nu när det vart Hallowen och allt, spindlar och spindelnät :)
----




joe budden - pump it up .


hot brownie .

.. all the way from the UK I give to you - M1 Brattefjäll, what a goodess !
Slå ihop det med en oldiiie, en nykomling, lite vin & gamla helt grymma godingar på låtlistan så får man en ganska bra saturdaynight :)
----

 

 


que pasa ?

San Sebastian - London - Sverige - San Sebastian - Sverige ... Chile 9 januari .
Det har varit några vänder fram och tillbaka och i all hast så har missnb bloggen fått lida, men nu har jag återförenats med en nyare version av min telefon så nu är jag på god väg . Har ställt mig frågan många gånger " Vem bryr sig om vad jag gör eg ? " . Men nu är jag här stark & lycklig och redo att dela med mig, har sagt det många gånger förr but now it's time .
Kan inte minnas sist jag hade en sån mysfredag jag hade igår med Angiiie & Sahra . Kvällen innehöll tacos, glass, ostbåga & movie, riktigt härligt var det . Fortsätter i samma mönster ikväll med homemade dinner hos Panna & gott vin, gottigott ! Laddar för jobb på Cassels så ha en underbar sabado :) missing spanish .




RSS 2.0