120929 .

rosor - mys frukost - pedikyr - manikyr - smink - italiensk lunch - liljor . skönt och känna sig lite bortskämd ibland måste jag erkänna . ser fram emot att boka in en manikyr&pedikyr dag ! nu blir de vila för ikväll blir det ett litet knytkalas med goda vänner .
----


överraskad .


äntligen fredag .

nu förstår jag de här med äntligen fredag . brukar aldrig känna av den här längtan efter fredag eftersom jag alltid jobba mycket helger men nu känner jag lyckan . sista färden till Göteborg för den här veckan och sen är det lite firande och ledighet hemma som väntar, som jag längtar . men först blir de en snabb frukost på tåget och ännu en redovisning . övning ger färdighet har jag hört :)
----


essi - limited edition .


god morgon .

sitter som nästan varje morgon på väg till Göteborg och det är redan onsdag. hur jobbigt det än är att gå upp på morgonen så tycker jag det är ganska mysigt att sitta på tåget och lyssna på the voice medans jag försöker utnyttja tiden till att plugga . idag är det andra dagen med säljteknik och igår fick vi spela kund-säljare-coach, lättare sagt än gjort men så lärorikt och kul . Även om man gör bort sig så är det nu man har chansen att göra de, när vi tränar .
Hoppas ni alla har en god morgon och glöm inte att lyssna på the voice !
----


höst mys från zara .


geografi .

sveriges landskap - europas länder - europas huvudstäder .

det är bara en bit på vägen men jag klappar mig på axeln för ett bra jobb denna söndag . nu återstår bara resten av världen men jag är på god väg ... hoppas jag . makedoniens huvudstad ? dags för en paus med hemmagjord mumsig soppa och how I meet your mother .
-----


en höst promenad .


alicia keys feat nicki minaj - girl on fire .

 

essie .

det var längesen jag skämde bort mina naglar med ett nytt nagellack som jag brukar göra annars men idag spanade jag lite och har ögonen på 2 av essies lack . ett som är mer åt det vinröda klassiska och ett riktigt mörkgrönt, tror det kan bli riktigt snyggt med mörkgröna naglar i höst .
----

busy saturday .

  • träna
  • färga håret
  • gå till systemet
  • köpa tyg 
  • städa
  • göra färdigt sammanfattningen om all inclusive hotell
  • börja på powerpoint presentationen
det är skönt att vara ledig (?) har fått massa gjort och imorgon blir det också plugg och träning, lite förberedningar inför nästa vecka och en god natts sömn . snart blir det en god middag med lax och vin med kärleken . hoppas ni har en underbar helg ! step up 2 går på tv nu, det är kärlek .
----

tack livingroom .

mina nya favorit mys kläder . hämtade dom på livingroom idag när jag hann klämma in ett gym pass efter en halvdag i skolan . så sköna och coola ! nu blir de mys kläder och lite mer plugg för imorgon har vi 3 redovisning där vi ska fokusera på presentationsteknik . Lite läskigt ? Ja men det är bara att köra på !
----


ÄNTLIGEN !

har nu upptäckt att blogg sopen funkar, vilket underlättar väldigt mycket när tid inte är det jag har mest av dessa dagar . kan jag sitta på tåget och uppdatera utan problems, får bara hoppas att den inte slutar funka igen !


lovemybag .

en tidig födelsedagspresent tackar jag min kära för . love it! den är perfekt och ha till skolan, men skulle kunna ha den annars också . tack:)
------


Kaffe paus .


going places .


måndag en dag i veckan .

då var vi igång igen !
5 dagars skola & 2 dagars jobb följt av 5 dagars skola, här ligger vi inte på latsidan . men fick en härlig start på helgen hos mami med hela familjen och en 3-rätters middag . vi skålade för andreas semester till chile, till min skolstart, för gemenskapen och allt gott i livet . 
idag startade vi med destinationsutveckling på engelska och fortsatte branschkunskapen som fick mig att inse all fakta vi faktiskt måste kunna . allt från flygbolag till hyrbilsbolag till affärsresor till researrangörer . lätt som en plätt (?) vi är där för att lära och vi är redo . imorgon kör vi på't igen, så god natt till er och sov så gott .
----

wiley feat ms. D - heatwave .

 

skolväska .

en tidig födelsedagspresent är på väg hem till mig och jag hoppas den håller måttet för några turer fram&tillbaka till skolan . snyggingen är från zara .
----

be one with the moment .


05.45 .

09.00 - 12.00 organisation & ledarskap .
12.00 - 13.00 lunch .
13.00 - 16.00 organisation & ledarskap .
ungefär så har mina tre skoldagar sett ut hittills och jag gillar't . det finns många intressanta saker man snappar upp som man använder i dagliga livet men aldrig tänkter på . vi pratar om beteenden, mål, förväntningar, framgångar, grupputveckling, kundbemötande .. aa, ni hör ju vad mycket fakta som har satt sig bakom pannbenet så då kan ni förstå hur utmattad man blir . samtidigt som man är väldigt förväntansfull . imorgon blir de en guidad tur i götet och sen startar vi med branschkunskap . man märker klart och tydligt att alla lärarna brinner verkligen för sitt jobb, för branschen och jag kan verkligen säga att det smittar av sig !
----



börjar om från början .

börja om på nytt .
då ska vi se om vi kan göra ett nytt försök . jag har varit lite kluven om jag ska fortsätta med bloggen och det är jag fortfarande men nu ska jag börja ett nytt kapitel och det kan vara nått att dela med sig av .
imorgon kl. 09.00 är det skolastart - TRAC diplomerad resekonsult på YH i göteborg . det ska bli så spännande ! ser verkligen fram emot de, de mesta i livet kommer ändras - vardagen, prioriteringarna, rutinerna .. ett nytt spännande kapitel helt enkelt . WISH ME LUCK !
----
 



 

vackert .





RSS 2.0