110830 .

Älskar att jag anländer till skolan utan mitt pennfack och utan något att skriva på (?) .
Älskar att jag tappar bort nycklarna till lägenheten 2:a dagen .
Mesta av allt älskar jag ( på riktigt ) att jag med gott samvete kan säga - I caught a wave .
----



la primera clase .

San Sebastian .
Den här resan började i lugn
men samtidigt i panik . Är jätteglad över att vara här men när jag klev av bussen i Nyköping och insåg att det gick en flygbuss i timmen, som hade gått 20 minuter innan så steg paniken till max . Ringde taxi men inga svar, lyckades ringa hem och väcka folk som absolut inte jobbade i någon form av taxi . Fick helt enkelt lifta med killen som frågade om jag hade en ciggarett över, och inte ens det kunde jag erbjuda för att tacka honom för att han räddade min resa . Efter det gick allt smidigt, sprang på ett svenskt par som skulle till San Sebastian när jag landat i Biarritz så allt gick perfekt . Hittade baren där lägenhetsnyckel låg i ett kuvert, pausade med min första efterlängtade ( riktiga ) tapas måltid för att vidare gå runt som en turist med väska och karta vidare till lägenheten . Efter lite olika turer så stod jag på balkonge med utsikt över La concha, la playa . Inte illa pinkat för lilla mig, tur nog så fann jag en väldigt trevlig housemate som var mer än villig att visa mig runt . Inte klagar jag på att ligga på stranden med en bok by myself pero ..
El primer dia de la escuela y el primer dia de surf .
Tillbaka i skolbänken . Det bästa jag kan sammanfatta det hela med är att man har alltid något nytt att lära . Även fast jag är uppväxt med spanska så kan jag lova att jag hör nya ord hela tiden . Älskar att vara omringad av de, och för att inte tala om surfingen . Lärde mig mer idag än vad jag gjorde på 4 dagar på Fuerteventura . Vilket inte betyder att jag can catch a wave, men sitta och vända på brädan kan jag :) U just wait, fingers crossed .
----




glädjetjut med mami .

en sista middag med mami på Glädje med lite bubbel och underbart gott lamm, för att sen avsluta med en handmade hasselnötstryffel . MUMS ! Nu är allt packat (hoppas jag), snart kommer papi och då bär det av till Jönköping och sen vidare .. Inte alls nervös !
----


Timbuktu & Hoffmaestro .

110826 .
Kommer aldrig få nog av HOFF, det går bara inte . Den energin dom ger ut är incredible ! Man kan inte stå still, inte jag iaf - Det bästa gunget ever ! Lilla Jason gjorde ett grymt uppträdande med sjukt bra material, önskade att Timbuktu hade kört på lite till . Han har ju en hel del låtar som man kan sjunga med i . Kunde knappt stå på benen när det var slut, men det stoppade oss inte att shakea lite till :) awesome night i Götet helt enkelt, love & peace .
----







AC DC - Thunderstruck (Crookers Remix) .


kaos .

2 glas vin, vindruvor & vitlöksbaguetter i röran med Panna .
- biljetter från Biarritz med stopp i London några dagar - check .
- betala räkningar - check .
- chico till papi - check .
- packa - che ..
----



last minute .

Jag är så dålig ! Men äntligen har jag tatt tag i mig själv och är lite närmare målet men det absolut värsta är kvar - packa . Det är ju så otroligt svårt och jobbigt, vad ska man ha med sig för en hel månad .
bikini - check .
regn/vindjacka - check .
... and then ?
----


love at first sight .

dom fick stanna kvar trots dom där extra 0,5 cm .
----


Major Lazer - Jump Up (ft leftside & Supahyp) .


one of thoose days .

då jag aldrig skakat så mycket rumpa och vart så laddad för ett Zumbapass ! Det var svettigt, svängigt, pumpat, laddat och bästa humöret på alla . Underbart ! Kunde inte blitt bättre, tack Jarina för ett grymt sammarbete . It feelt great ! Men jag fick tydligen inte nog utan tog en lite longboard tur till Panna och blev serverad mat, mums . Men stackars små ben . Kassakort (för 1 år) - check . Tur att det inte är en lång lista (!)
----


DJ Felli Fel - Boomerang ft. Akon, Pitbull, Jermaine Dupri .


karstorp .

en (sen)morron PW och en eftermiddagspicknick .
----



'

Chris Brown ft. Wiz Khalifa - Bomb .


a saturday night at the Hjalmers .


Omega ft Akon - El Producto .


MONO bracelet .

Red - passion, sensitivity, love
Blue - harmony, friendship, devotion
Green - hope, balance, youth
Yellow - enjoyment, creativity, rich life 
Pink - kindness, sensitivity, pleasure 
Orange - party, pleasure, happiness 
White - innocent, harmony, serenity 
Black - nobility, fidelity, seriousness 
Purple - tranquil, dignity, confidence 
Grey - modern, innovative

Kanye West, Jay-Z - Otis .


110819 .

o´boy & tunnbrö'
ansiktsmask
entourage
balkongmys
tända ljus
regn på utsidan
- fredagkväll .
----


time to read .


syskonkärlek .

roligaste Zumbapasset har man ihop med Los Tres Leones .
----





Hoffmaestro - Bubbelin Style .


26 augusti 2011 HOFFMAESTRO & Timbuktu .


nikejacka & långklänning .

60 min gym, 60 min Zumba + 40 minuters hemma Zumba och mina ben är som spaghetti . En efterlängtad lunch med Louise, en halv pizza till kvällsmat med Panna och jag kastar in handduken, slänger mig på soffan, kanske sätter på Entourage och laddar för mogonträningen . It's good to be back !
----


B.o.B - Don't Let Me Fall .


chile 9 januari .

.. BOKAT & KLART !
Det känns så overkligt, mitt hjärta pumpar extra hårt, jag är så lycklig så kan inte tro det . Jag ska åka hem till Chile, till min famlij, min gosiga släkt . 4 veckor tillsammans med dom, kärlekkärlek . Can't wait ! Nos vemos luego Leones y Bobadillas ♥ 9 januari 2012 .

xperia mini pro .

Japp, min gamla dök ner från 7:e våningen och som TUR är så har jag alltid mobilförsäkring . Men får nog bli drulle framöver om det ska gå såhär . Fick iaf en helt ny, lite mer uppdaterad än min gamla - xperia mini pro, black . Våfflor med Sahra var en bra start eller avlutning på första dagen på den nya veckan med massa glass, yum ! :)
----


Monty - Seglaren .


Mikael ♥ Greta Hjalmers .

110813 . Nothing compares to you .
Dagen då mina underbara vänner blev man och hustru . Bröllopet kunde inte speglat brudparet mer, bruden kunde inte varit vackrare, maten kunde inte varit mer utsökt, MONTY kunde inte varit bättre live och festen kunde inte ha spårat mer . Lyckan & kärleken var på plats . Ni vet vad jag känner för er och som jag sagt - med den balans ni har hittat till varandra så vet jag att ni kommer finna all den kärlek ni behöver i livet, tillsammans . Tack för en magisk bröllopsdag som vi fick ta del av, älskar er .
----

 


the day before the wedding .

pyssel och fix och trix, och då är det inte jag som ska gifta mig men jag verkar vara bra på att vara ute i sista sekunden . Men nu är allt färdigt förutom naglarna, får jobba på dom sen eller imorgon, är helt färdig för idag . Tom knapparna till kavajen är på plats . Sista sekund och kräsen är ingen bra komb :) Får ladda med näsdukar för jag kommer fälla massa glädjetårar . Micke & Greta ska gifta sig ! Kan du tro de ? Joy oooh joy .
When two becomes one ..
----


talk is cheap .


bullbakstime .

Konstigheter man kan få för sig på kvällarna men gud så gott det luktar i lägenheten nu . Får de hur många jag hinner slänga i mig innan jag ska lägga mig . Inte lika fluffiga som sist men det här är ju faktiskt men 1:a gång jag bakar själv, proudproud . Ett glas mjölk och en nybakad bulle i muffinsform, yummi ! Fick mina Nike airmax från Cali idag som jag fyndade så gott på rean men of course som jag befarade så var dom för stora . CRAP ! Outfiten till bröllopet med stort B är ready for take off, incl the hair . Marinblå klänning med gröna kilklackar, hade önskat en senapsgul kuvertväska men hittade ingen tyvärr . Blir great ändå :)
----


PW .

FINALY ! Äntligen kom jag ut i det friska, fick röra lite på fläsket på köpet . Mest för att Sahras bräda hålls gisslan dessa dagar men gud så skönt det var . Blev säkert 1,5 h och lite smått ihjälskrämda på köpet :) Mår så gott av att röra på mig så varför slutade jag ? SKÄRPNING ! Skyller på "sommaren" .

Nike Air Max 90 GS .

On their way !
----


T-Pain feat. Chris Brown - Best Love Song .


älskade dag .

min kära mami kom till mitt lilla hem i Skövde . Åhh så härligt att ha henne här . Fixa-pyssla-prata och mami som bara är mami . In i kylskåpet och skafferiet och rensa direkt, jag vet varför jag är som jag är kan jag säga . Inget ont i det alls, bara kärlek . Pisco sour & calamares som förrätt på balkongen följt av en pastarätt med parmaskinka, spenat & riccota . Hur gott som helst ! Så gjorde min älskade mami en fiskgryta till mig, som jag har längtat . Nu har jag mat tills jag åker :) Te quiero mami ♥
----


Basutbudet feat. Rebecca & Fiona - Låna Pengar .

Det blev helgens låt, den sätter sig vare sig man vill eller inte :)
----

fjällbacka .

Tar tillfället i akt för lite minisemester när man har lite ledigt . Får passa på när man kan, så Fjällbacka fick det bli . Tog tydligen med mig klännigen helt i onödan för det vankades Switchnight, alltså boys will be girls and girls will be boys . Bästa vara alla killar i sin snygga klänningar och peruker, HOT ! Next time I will bring the sunshine .
-----



Little Bad Girl (feat. Taio Cruz & Ludacris) .


5:e .

Jag är så nöjd, har blivit en riktig läslus . Om man jämför med hurn jag var innan . Köpte 4 pocket och lötfet var att läsa minst 3 böcker, är nu inne på min 5:e and I love it ! Right now - Sofies mode . Om jag fastnar för den blir det 2:an till den sedan dom 2 uppföljarna till Snabba Cash .
----


Les Jumo feat. Mohombi - Sexy .


mini vacation .

2 days to go som spenderades i Götlaborg med underbara, flummiga Fia .
Brännö, sol & bad på klipporna med fjantiga hoppkort - helt ljuvlig middag på Mañana, som jag längtat - Liseberg i tropisk värme med massa skrik och köande . Göteborg leverade kärlek, kärlek med min kära . Även fast de pustades och suckades i den heta heta solen . En kall på de var som plåster på såret . ♥
----


RSS 2.0