Comando Tiburon Ft Mach and Daddy - Pasado Pisado .


de 39°C a 16°C .

Sista veckan och jag är inte redo, inte ens lite .
Har massor kvar att göra - surfa, dansa salsa, lära mig mer spanska, stand-up paddle, åka longboard, umgås med alla härliga människor, hänga på Kho tao, lära mig ännu mer spanska . Jag är inte redo . Skulle behöva en 2,3,4 veckor till kanske .. Inte nog med att det är min sista vecka, har gått och blivit en liten sjukling . Håller tummarna för att det blir bättre så jag kan utnyttja sista veckan till max, behöver träna lite mer på brädan . Checkade iaf av Aqvarium idag från listan, himla kulturell dag med Klara . I fredags samlades vi alla på Zurriola med massa god mat & dricka, självklart lite guitarr på de . Som sagt, jag är inte redo ! Love it here and tomorrow the sun will shine ..
----


Juan Magan - Bailando por ahi .


cada dia .

bekymmerslös, andas frisk luft och ljudet av vågorna gör mig lugn .
Me encanta estar aqui . Älskar att vara här, underbara människor men mest för att jag känner mig alldeles in the zone . Uppdraget igår var att gå upp till Monte Urgull och kolla på solnedgången . Kom upp alldeles svettiga och hann se solen i max 1 minut men det var det värt . Utsikten var amazin' och sällskapet var underbart, halva Lacunza var på plats . Bästa kvällen med sangria och massa salsa, love it . Nästa gång blir det picknick med lite bättre tidsuppfattning .
----


spengska .

hör spanska .
pratar engelska .
tänker på svenska .
----


Buraka Som Sistema - Hangover (bababa) .


una semana .

En vecka har snart gått och det känns som 1 dag, se fue muy rapido . Jag kan inte klaga på mitt standardschema : skola till kl. 13.00 - surf kl. 14.15 - beachhäng ett slag - hem för att förbereda planer för kvällen som kan innehålla lite pinxtos, salsa, sangria .. Inte illa pinkat alls . 1:a lediga dagen idag och då öste det såklart ner men vi satte oss på tåget till Zarautz för att kolla på en surftävling . Resultatet blev en underbar dag med härligt häng på stranden med en utsikt över vågorna och the surfdudes . Missade inte heller i första taget kalven som dom grillat i 12 timmar, en öl på det was perfect .
----






RSS 2.0