H&M - spring .

tror inte att det bara är jag som blir sugen på att byta ut hela garderoben & halva inredningen . I'm goin' bananaz ! en liten uppdatering i garderoben & det viktigaste när solen tittar fram - balkongen . all stuff from h&m . men nu får jag ge mig ;)
----


natalia & filippa K .


all in blue .


ai se eu te pego - remix .


workin'

.. min lilla workshop har vart i full gång denna mondaynight men nu lägger jag undan mitt fix&trix och beger mig till sängen . kroppen behöver vila efter all städning, tvättning, dans & bästa ZUMBApasset, lovelove & gnight :)
----


göteborg .

.. för lite sömn ( efter en spontant, grymt rolig lördagkväll ) och en tågresa senare så var vi i götet .
bikbok . carlings . topshop . zara . monki .
hollywood . stuuk . BK . stayhard . h&m .
.. ett par jeans, en tröja, en klänning & en t-shirt senare - all in blue så hade vi gjort ett grymt bra jobb med den lilla energin vi hade . underbara soliga söndag i göteborg with lovlii company - en tjuv, en whity & en bootyshaker .
----


CESTAR feat PATO POOH - NO TE PREOCUPES DE ELLOS .


bring the spring .


hjärtligt .

" I en bra relation
är det möjligt
att växa tillsammas
utan att växa ihop,
att ge av sig själv
utan att förlora sig själv . "
----


tattootime .

vad ska jag säga, it's time .
hade lite mys med sahra igår efter jobbet med lite varma mackor & varm o'boy. och då surfade vi igenom lite pics . så next week ska vi ta och boka in oss . can't wait !
-----


mr big - to be with you .


think about it .


stephen marley - let her dance .


perfection .

" att vara perfekt är att vara en attraktiv människa
som samtidigt är fullkomligt mänsklig "
----


chris brown - turn up the music .


people change .


Bracket - Me & U .


jetlag .

jag skyller allt på jetlag, för jag är inte återställd ännu .
but I'm getting there .. realitycheck med work, work, work .
i torsdags hade jag ett helt amazin' zumbapass, ni gjorde de . ni gjorde hela passet - känslan, glädjen, lyckan, värmen . everything . ser fram emot passet imorn och då hoppas jag vi kan satsa lika hårt med samma glädje . nu skyller jag på min jetlag igen och stämplar ut för den här veckan . om jag orkar ska jag kolla på min efterlängtade - mästerkatten .
nattiinattii good people .
----

utan ord .

sista dagen 120205 .
jag kan inte uttrycka med ord hur detta känns . att ha spenderat all denna tid som jag fick tillsammans med min underbara familj och att jag nu ska behöva lämna dom utan att veta när vi ses igen . dom finns inte runt hörnet eller en liten bilresa bort . det handlar om andra sidan jordklotet . ångrar inte en stund att jag fick lägga vissa saker åt sidan för den här tiden har varit den dyrbaraste . att bara gå med mormor och köpa ost, ta med mina kusiner till stranden, gå runt alla marknader som vi kan hitta eller kolla på tv med morfar - ALLT har vart dyrbart och jag håller det varmt om hjärtat . jag vill inte ens tänka på morgondagen när jag måste säga hej då till alla för det kommer vara bland det jobbigaste jag måste göra . jag har med mig massa kärlek som jag aldrig kommer mista, och den ska jag ta vara på & många visa ord som jag kommer ta med mig i livet . ta ingenting för givet - con amor .
----

amor .


Don Omar - Hasta que salga el sol .


äter&njuter .

sa ju att det fanns mycket på menyn kvar att äta, och det är precis vad vi gör .
äter & njuter av mormor&morfars goda, gooooda matlagning . fisk i stora lass, för att inte tala om det godaste jag har ätit - ostron med ost på (!) . imorgon blir det sista måltiden tillsammans på jag vet inte hur länge, vill inte ens tänka på de utan njuta så mycket jag kan - amor .
----

pulsera de cruz .

går visst lite i min farmors fotspår ändå .
har alltid tyckt om att pyssla och nu är jag i landet där ALLT material finns, skulle kunna bo i den affären . finns bara toooo much ! kommer säkert komma på massor jag behöver och vill ha när jag kommer hem . MEN nu har jag lärt mig lite och är redo att räcka ut dom till er . dom är nu till salu och finns i dom färger som ni ser på bilden men även i svart, guld, blå & rosa . jag kan få tag på andra färger med men det är lite ont om tid . let me know now not later för jag lämnar landet måndag morgon . ni får kontakta mig på bloggen helt enkelt :)
----

tisdagens lunch .

jag tänker inte berätta om den utsökta vattenmelon, dom varma quesadillasen, den heta churrosen eller den smakrika glassen som jag åt .. nono . det jag ska berätta om är dom färska, färska musslorna vi åt till lunch igår, direkt ur skalen med lite citron på . MUMS ! det finns mycket på menyn jag måste hinna äta innan måndag, så +5kg here I come ! tur att man har kusiner som gladeligen äter med en .
----

RSS 2.0