utbildningstest .

Nr. 1

- Du Blev Vårdande Viktoria:
Det ligger helt rätt i tiden nu att utbilda sig inom hälsa, friskvård, sportmedicin, naprapati, kiropraktik och så vidare. Samhället blir allt mer stressat och sjukskrivningarna är många. För dig som vill arbeta proaktivt med hälsa och vård finns områden att täcka upp. Läkarkåren behöver utökas och allt fler väljer utbildning utomlands som ett alternativ till sina läkar- och friskvårdstudier.

----

Nr. 2

- Du Blev Kommunikativa Kalle:
Brinner du för kommunikation av alla de slag? Du gillar marknadsföring och vill arbeta strategiskt och du vill förstå samband av hur olika faktorer påverkar varandra? Kanske är du en hejare på att skriva kommunikativa texter och får lätt ut ditt budskap bland andra. Då ska du arbeta inom kommunikationsområdet!

----

Nr. 3

- Du Blev Estetiska Elin:
Du är estetiskt och konstnärligt lagd och har en enorm kreativitet som du måste få utlopp för. Din estetiska sida är din starka punkt. Du har en känsla för färg och form och vill arbeta praktiskt och gärna med händerna, kanske genom ditt eget företag. Under din utbildning finns stora möjligheter att studera utomlands.

----

Is this me ? Number 3 maybee ..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0